tv-haberleri

Gardırop Savaşları Alina Dostyn Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler

Gardırop Savaşları Alina Dostyn Kimdir,
Fox Tv'nin sevilen moda yarışması Gardırop Savaşları hızını kesmeden devam ediyor. Jüri üyeliğini Gül Gölge Saygı, Ayşe Brav ve Raşit Bağzıbağlı'nın yaptığı moda yarışması hafta içi hergün izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Geçen hafta Yağmur podyumu terk etmiş ve diskalifiye olmuştu.

Yağmur'un diskalifiye olması ile geçen hafta yarışmaya kimse veda etmedi. Yağmur'un yerine ise bu hafta Alina Dostyn yarışmaya dahil oldu. Peki kimdir Alina Dostyn, kaç yaşında, nereli, boy kilo, biyografisi, daha önce hangi yarışmada yarıştı, hangi dizilerde oynadı işte bütün bu soruların cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Alina Dostyn Kimdir, 
Ukraynalı olan güzel yarışmacı 1991 doğumludur. 25 yaşında olan Alina Dostyn'ın mesleği oyunculuktur. Tv8'de Ne Giysem Yakışır, moda yarışmasında yarışmacı olarak yarışmış program reytingler nedeni ile yayından kaldırılmıştır. Daha sonra yine Fox Tv'de yayınlanan Sıradaki Gelsin bilgi yarışmasında hosteslik yapmıştır. No 309 dizisinde konuk oyunculuk yapan Alina Dostyn İçimdeki Fırtına dizisin de de konuk oyunculuk yaptı, aynı zamanda modellik de yapmaktadır.

Boyu fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Alina, konuşmasında ki sempatikle insanlara kendini sevdiriyor. Ekranlara yabancı olmayan güzel yarışmacı bir çok dizi projesinde konuk oyuncu olarak rol almıştır.


Alina Dostyn Yaşı: 25
Alina Dostyn Kilo: 54
Alina Dostyn Boyu: 1.75
Alina Dostyn Beden: 38 
Alina Dostyn Nereli: Ukrayna 

Alina Dostyn Oynadığı Diziler
Arka Sokaklar
No 309
İçimdeki Fırtına
Sıradaki Gelsin






Gardırop Savaşları Alina Dostyn Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 14:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.