tv-haberleri

Gardırop Savaşları Yağmur Sevgi Koysal Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler

Gardırop Savaşları Yağmur Sevgi Koysal Kimdir,
Fox Tv'nin sevilen moda yarışması Gardırop Savaşları 121. günü ile hız kesmeden devam ediyor. Sevilen yarışmada geçen hafta eve veda eden yarışmacı 8 aydır evde bulunan ve çok sevilen Aycan Demirci oldu.

Aycan'ın elenmesi hem jüri üyelerini hemde yarışmacı arkadaşlarını çok üzdü. Aycan ile birlikte eve yeni giren Öykü de eve veda etti. Eve Aycan ve Öykü'nün yerine Yağmur ve Emine katıldı. Bizde sizlere şimdi Yağmur'u tanıtacağız. Peki Yağmur kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, oynadığı diziler ve daha fazlası haberimizin detayında yer almaktadır.

Yağmur Sevgi Koysal Kimdir
1989 İstanbul, Beykoz doğumlu olan güzel yarışmacı Dansçılık ve Oyunculuk yapıyor. Kendine çok güvenen yarışmacı sahnenin onun işi olduğunu düşünüyor. Türk Halk Müziği korosunda da bulunan güzel yarışmacı aynı zamanda çizimde yapıyor. Ödüllü oyuncu olan güzel yarışmacı, Trt1'in efsane dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde rol aldı.

Yaşı: 28
Boyu: 1.70
Kilosu: 55
Nereli: İstanbul
Mesleği: Dansçı-Oyuncu
Yağmur Sevgi Koysal Oynadığı Diziler: Zengin Kız Fakir Oğlan

Fox Tv'de yayınlanan Gardırop Savaşları moda yarışması 2. sezonu ile izleyici karşısında yer alıyor. İlk sezon 40 bölüm süren yarışmanın formatında 2. sezonda değişiklik yapıldı. İlk sezon yarışmacılar kendi kıyafetleri ile yarışıyordu 2. sezonda ise hafta içi hergün belirlenen konsept ve belirlenen semtte 500 liralık bütçe ile kombinlerini yapıp jüri karşısına çıkıp en yüksek puanı almaya çalışıyorlar. Jüri koltuğunda Gül Gölge Saygı, Ayşe Brav ve Raşit Bağzıbağlı oturuyor.



Gardırop Savaşları Yağmur Sevgi Koysal Kimdir, Kaç Yaşında, Oynadığı Diziler Reviewed by Unknown on 13:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.