tv-haberleri

İşte Benim Stilim Gizem Ay Kimdir, Hangi Yarışmada Yarıştı

İşte Benim Stilim Gizem Ay Kimdir
Tv8'in sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim 7. sezonu ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği ve yerine yeni birinin geldiği yarışmada bu hafta katılan yarışmacı Gizem Ay oldu. Peki Gizem Ay kimdir, kaç yaşında, nereli, boy kilo, hangi yarışmaya katıldı, hangi yarışmada birinci oldu gibi soruların cevabı haberimizin detayında yer almaktadır.

Gizem Ay Kimdir,
1988 doğumlu olan güzel yarışmacı İzmir ve Çanakkale'de büyüdü. Abiye ve gelinlik modelliği yapan Gizem Ay, Mersin'de takı ve mücevher tasarımı bölümü okudu. Daha önce Gardırop Savaşları yarışmasında yarışan ve yarışmanın 40. final bölümünde birinci olarak büyük ödülü kazandı. Gardırop Savaşları birinci sezonunda birinci olan güzel yarışmacı yarışmanın 2. sezonunda da yarıştı ancak düşük puanlar alarak elendi.

Gizem Ay Yaşı: 29
Gizem Ay Boyu: 1.78
Gizem Ay Kilosu: 58
Gizem Ay Nereli: İzmir
Gizem Ay Saç Rengi: Kahverengi
Gizem Ay Göz Rengi: Yeşil 

Daha önce Gardırop Savaşları yarışmasında yarışıp birinci olan Gizem Ay, Tv8'in sevilen moda yarışmasında da şansını deneyerek yarışmanın 7. sezonunda yarışmacı koltuğuna oturdu. Yarışmaya katıldığı ilk gün jüriden tarz alamayan güzel yarışmacının kıyafetleri beğenilmedi. Jüri tarafından beğenilmeyen Gizem Ay, sadece jüri tarafından değil yarışmacı arkadaşları tarafından da beğenilmedi.



İşte Benim Stilim Gizem Ay Kimdir, Hangi Yarışmada Yarıştı Reviewed by Unknown on 12:58 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.