tv-haberleri

Zuhal Topal'la Serkan ve Anna Aşkı Başladı Mı, Bitti Mi, Ayrıldılar Mı

Zuhal Topal'la Serkan ve Anna Aşkı Başladı Mı
Sevilen izdivaç programı Zuhal Topal'la'nın sevilen damat adayı Serkan'a talip gelen Anna olay yarattı. Serkan, Hanife'ye talip gelmiş kısa süreli bir aşk yaşamışlardı ve ayrılmışlardı. Serkan'ın biten ilişkisinden sonra Serkan'a talip gelen Anna stüdyoya girer girmez bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Serkan ile Anna çaya çıkmaya karar verdi ve birbirlerini tanımaya karar verdi.

Hafta sonunu da birlikte geçiren Anna ve Serkan birbirlerini tanımaya karar verdi. Ancak stüdyo da Hanife'nin sert çıkışları ile karşılaştılar. Yakışıklı damat adayı Hanife'nin sert çıkışlarından sonra Hanife'ye güzel giden birşeyi neden bozmaya çalışıyorsun  kıskanıyormusun dese de Anna bu durumdan rahatsız olmuş gibi gözüküyor.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Anna ve Serkan aşkı başladı mı en çok merak edilen bir soru oldu. Serkan ve Hanife'nin tartışmalarından dolayı çiftin başlayacak olan ilişkisi konuşulmasa da ikilinin gözlerinden büyük bir aşk yaşayacağı okunuyor. İlerleyen bölümlerde Serkan ve Anna aşkını izleyeceğiz gibi gözüküyor.

Zuhal Topal'la Anna Kimdir
Sofya'dan gelen Anna Bulgaristan'lı 22 yaşında ve modellik yapıyor. Asıl mesleği ise kamuda görevli olan güzel gelin adayı Bilgisayar Mühendisliği okuyor. Serkan'a talip gelen güzel Anna, boyu ve fiziği ile bütün dikkatleri üzerine çekiyor.

Anna Yaş: 22
Anna Nereli: Bulgaristan 
Anna Boy : 178
Anna Kilo: 52




Zuhal Topal'la Serkan ve Anna Aşkı Başladı Mı, Bitti Mi, Ayrıldılar Mı Reviewed by Unknown on 18:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.