tv-haberleri

Zuhal Topal'la Dilek Neden Gelmedi,

Zuhal Topal'la Dilek Nerde, Neden Yok
Star Tv'nin sevilen programı Zuhal Topal'la sevilerek izlenmeye devam ediyor. Sevilen programın sevilen gelin ve damat adaylarından Dilek ve İbrahim yaptığı komik ve samimi hareketleri ile izleyiciyi ekrana kitliyor. Hemen hemen hergün ekranda yer alan çift hergün komik birşeyle ekranda yer alıyor. Ancak bugün Dilek programa katılmadı ve İbrahim bunun üzerine Dilek'e dön çağrısı yaptı. Peki Dilek neden gelmedi.

Peki programın sevilen gelin adayı Dilek neden bugün programa gelmedi. Daha önce ki buluşmalarında İbrahim'e sürpriz yapmak için gitmeyen Dilek bugünde mi sürpriz yapmak için programa gelmedi. İbrahim, Dilek olmadan çok yalnız olduğunu ve dönmesini istediğini söyledi. Dilek için şarkı söyleyen İbrahim onsuz yapamadığını söyledi. Peki Dilek neden programa gelmedi ve yarın İbrahim'in çağrısını cevap verip gelecek mi? Programın her bölümünde konuşması ve dansı ile yer alan Dilek'in olmaması sadece İbrahim'i değil ekranları karşısında onu bekleyenleri de üzdü. Dilek'in neden gelmediğini ise yarın ki bölümde öğrenebileceğiz.

Dilek Kimdir, 
İzmir, Tepecikli olan Dilek 1993 doğumludur. Oryantallik yapan Dilek daha önce hiç evlenmedi. 1.65 boyunda olan Dilek 57 kilodur. Konuşması ve hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken Dilek samimi hareketleri ile kendisini sevdiriyor.

Dilek Yaşı: 23 
Dilek Nereli: İzmir
Dilek Boy: 1.65
Dilek Kilosu: 57




Zuhal Topal'la Dilek Neden Gelmedi, Reviewed by Unknown on 18:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.