tv-haberleri

Survivor Atakan Boğulma Tehlikesi Geçirdi, Atakan'a Ne Oldu

Survivor Atakan Boğulma Tehlikesi Geçirdi, Atakan'a Ne Oldu 
Ada konseyinde toplanan yarışmacılara elenen isim açıklandı ve veda eden isim Gizem Memiç oldu. Bunun yanı sıra Acun Ilıcalı güzel bir haber verdi ve bu gece bir ödül oyunu oynayacaklarını kazanan takımın ise NBA final maçını canlı olarak izleme şansı yakalayacaklarını dile getirdi. Ardından ödül oyunu gece yarısı oynandı ve havuz oyununda Atakan kötü bir şekilde suya düştü. Uzun süre sudan çıkamayan Atakan herkesi korkuttu. Bir anda herkes onu kurtarmak için suya atladı.

Boğulma Tehlikesi Geçiren Atakan'a Ne Oldu ? 
Havuz oyununda rakip attığı engele kafasını çarparak suya düşen Atakan sudan çıkamadı. Yarı baygın bir halde gibi görünen Atakan'nın hareketsiz halleri ve sudan çıkmayışı herkesi çok korkuttu. Bir anda herkes havuz atlayıp onu kurtarmak için seferber oldu.

Survivor Atakan'ın Son Durumu Nedir ? 
Henüz kendisi hakkında detaylı bilgiler bulunmuyor sağlık durumu nasıl neler yaşandı hepsi bu akşam ki survivor ödül oyununda belli olacak. Survivor yeni bölüm fragmanında ise Atakan'nın suya düşüş görüntüleri var ve herkesin onu kurtarmak için suya atladığı görüntüler var.

Suya düşerken kafasını vurduğu görülen Atakan'ın suya düşmesi ile birlikte bilinci kapandı ve bir an olsun sudan çıkmakta zorlandı bunun üzerine tedirgin olan herkes onu çıkarmak için suya atladılar. Survivor ödül oyununda gergin ve korku dolu anlar yaşandı.

Survivor Atakan'ın Sağlık Durumu Belli Oldu
NBA ödülünü kazanan takım Ünlüler oldu ancak Avatar Atakan kazandıkları ödüle gidemedi. Kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan Atakan'ın durumunun iyi olduğu ve iki üç gün hastanede kalacağı sonra Survivor'a geri döneceği belirtildi. Avatar Atakan'ın babası bizzat kendisi açıklama açıklama aşağıda ki resimde yer almaktadır.



Survivor Atakan Boğulma Tehlikesi Geçirdi, Atakan'a Ne Oldu Reviewed by Unknown on 00:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.