tv-haberleri

Survivor NBA Ödülünü Kim Kazandı ? Basket Maçı Ödülü

Survivor NBA Ödülünü Kim Kazandı ? Basket Maçı Ödülü
Bu gece oynanacak olan Survivor ödül oyununu kazanan takım NBA final maçını izlemeye gidecek. Gece yarısı oynanacak olan ödül oyununun kazananı bu gece saat 04:00 Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Nba batı finali olan Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors maçını canlı olarak izleyebilecek. Acun Ilıcalı daha önce bahsettiği 3 büyük ödülden birini açıklamıştı oldu. Şimdi ise izleyenler survivor nba basket maçı ödülünü kim kazandı sorusunun yanıtı merak etmeye başladılar. Ada konseyinde tüm detaylar anlatıldı ve adaya veda eden isim ise Gizem Memiç oldu.

Survivor NBA Basket Maçı Ödül Oyunu : Havuz Oyunu
Ödül : Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors Final Maçı İzleme
Kazanan Takım : Ünlüler Takımı
Ödülü Kazanan Bu Gece Belli Oluyor
Acun Ilıcalı'nın da bahsettiği gibi survivor ödül oyununu kazanan takım bu gece saat 04:00'te belli olacak. Çünkü ödül olarak gidilen nba final maçı tv8 ekranlarında canlı olarak verilecek. Bu nedenle kazanan takım Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors maçında tribünlerde olacak. Maçta Ünlüler yada Gönüllüler takımından biri görününce nba basket maçı ödülünü kazanan takımda belli olacak.

Kazanan takım uçağa binecek ve yaklaşık 6 saat süren yolculuktan sonra salonda en iyi yerlere oturarak NBA final maçını canlı olarak izleyecekler. Yemek ikramları uçakta yolculuk sırasında başlayacak ve basket maçında önce ise güzel bir ziyafet çekilecek. Bu muhteşem ödülü görmeden elenen isim Gizem Memiç oldu.

Survivor Ödül Oyununda Talihsiz Kaza !
Tv8 ekranlarında bu gece oynanacak olan survivor nba ödül oyununda talihsiz bir olay gerçekleşiyor. Ünlüler takımından Atakan havuza düşüyor ve çıkamıyor. Uzun süre havuzda kalan ve çıkamayan Atakan için herkes havuza atlıyor. Atakan oyun esnasında kötü bir şekilde suya düşüyor çıkamayınca herkes tedirgin oluyor. Atakan'ın boğulmasından korkan herkes bir anda suya atlıyor.

Atakan'ın Sağlık Durumu Belli Oldu
NBA ödülünü kazanan takım Ünlüler oldu. Oyun sırasında sakatlanan Atakan ise maça gidemedi kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Atakan için Acun Ilıcalı bu ödülün telafisini başka bir ödülle yapacak.




Survivor NBA Ödülünü Kim Kazandı ? Basket Maçı Ödülü Reviewed by Unknown on 00:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.