tv-haberleri

IYI Ne Demek ? IYI Bayrağının Anlamı Nedir ?

IYI Ne Demek ? IYI Bayrağının Anlamı Nedir ? 

Bugün Yenikapı miting alanında gerçekleştirilen Şehitler ve Demokrasi mitinginde sadece türk bayrakları yer aldı. Hiç bir siyasi partinin bayrağı yer almazken dikkat çeken farklı bir bayrak vardı ki oda IYI Bayrağı oldu. Bunu gören halk ise IYI ne demek ıyı bayrağının anlamı nedir gibi soruları merak ettiler. 3.5 milyon kişinin katılması beklenen mitingde Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli'de yer alacak. Tüm yurttan bir çok insan bu mitinge katılmak için yollara düştüler.

IYI Ne Demek ?

Kayı boyu, Oğuz Kağan Destanı’na göre Oğuzların 24 boyundan biri ve Kaşgarlı Mahmud’a göre Divân-ı Lügati’t-Türk’deki yirmi iki Oğuz bölüğünden “İkincisi; “Kayığ”lardır. Belgeleri şudur :  IYI diye tanımladığı bir Oğuz boyudur.

IYI Bayrağının Anlamı Nedir ?

Bilindiği gibi her çarşamba akşamı Saat 20:00'de TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç ve Kaan Taşener'in başrollerini paylaştığı Diriş-Ertuğrul dizisindeki amblem herkesin dikkatini çekmiştir. Kızıma bu amblemi sorduğumda "iyi" diye bana okuyor. Haksız da değil, amblemi görür görmez bize ilk çağrıştırdığı şey "iyi" yazısıdır.



IYI Ne Demek ? IYI Bayrağının Anlamı Nedir ? Reviewed by Unknown on 16:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.