tv-haberleri

Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi Saat Kaçta?

Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi Saat Kaçta?

7 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Şehitler ve Demokrasi mitingi Yenikapı'da gerçekleştirilecek. Bu coşkulu mitingde yer almak isteyen vatandaşlar Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi Saat Kaçta gibi soruları merak ettiler. Darbe girişimin püskürtülmesinin ardından büyük bir irade göstererek vatanına sahip çıkan halk bu gün mitingde buluşuyor. Siyasi partilerin liderleri ve halkı ile tam bir birliktelik mesajı verilecek. Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi liderleri ve seçmenleri ile bugün yenikapı da buluşacaklar. 

Yenikapı'da tek yürek olacak. Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi saat kaçta başlayacak? İşte 7 Ağustos Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi saat kaçta tüm merak edilenlerin işte cevabı. 

07 AĞUSTOS YENİKAPI MİTİNGİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini sokağa çıkarak püskürtüp 15 Temmuz'dan bu yana meydanları boş bırakmayan vatandaşlar, 07 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan mitinge katılmaya hazırlanıyor. Yenikapı Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" saat 17.00'de başlayacak.



Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi Saat Kaçta? Reviewed by Unknown on 02:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.