tv-haberleri

Rüyada Fotoğraf Çekmek

Rüyada Fotoğraf Çekmek
Gün boyu yaşadıklarımız bilinçaltında uykumuzda bize rüya olarak geri dönüyor olsa da bazen rüyaların tabileri anlam kazanır. Rüyada fotoğraf çekmek ne anlama geliyor tabiri nedir bu haberimizde bunu değerlendireceğiz. Fotoğraf çekmek ve çektirmek rüya da ne anlama geliyor birlikte öğrenelim.  Rüya, uykunun genel ve karakteristik özelliklerinden biri olup, uykunun hızlı göz hareketi (REM) adlı evreleriyle yakından ilişkili bulunan, görsel ve işitsel algı ve duygulardır. Rüyaların biyolojik içeriği, işleyişi ve maksatları tümüyle anlaşılmış değildir.

Rüyada Fotoğraf Çekmek Ne Anlama Geliyor 
Rüyada fotoğraf çekmek, aslında daha önce yaşanan bir olayın tekrar yaşanılacağına işarettir tabir yerindeyse tarihin tekerrür edeceğine delalet eder. Yani rüya sahibi için bir olayın ikinci kere yaşanması anlamına gelir. İkinci yoruma göre de zor ama helal yollardan kazanılacak olan rızka işarettir.

Fakat fotoğraf soluk, belli belirsiz ve renksizse bu kez de rüya sahibinin içine düştüğü ve kendisi için kabus gibi gördüğü o olayı tekrar yaşamasına ve hem geçmişteki olaya geri gidip yoğun bir bunalım sürecine gireceğine işaret eder.

Kendisini bir fotoğraf hanede veya başka bir yerde fotoğraf çekerken görmek, hastalığa, kendi fotoğrafını çektirmesi ise tehlikeli bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.


Rüyada Fotoğraf Çekmek Reviewed by Unknown on 21:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.