tv-haberleri

Gökhan Özen ve Selen Sevigen Neden Boşandı ?

Gökhan Özen ve Selen Sevigen Neden Boşandı ?
Pop müziğin başarılı ismi Gökhan Özen 6 yıllık evliliği olan Selen Sevigen ile neden boşandı sorusu tüm hayranları tarafından merak edildi. Ünlü sanatçının boşanma nedeni neydi çocukları olan ve 6 yıldır birlikte olan Gökhan Özen ile Selen Sevigen niye boşandı detaylar haberimizin devamında. İkili ortak karar ile boşanma kararını basın mensuplarına yazılı olarak duyurdular. 2 çocukları olan çift karşılıklı anlaşarak tek celsede boşandılar. Popçu ''Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz. Özel hayatımızın mahremiyetine saygı gösteren herkese teşekkür ederiz." dedi.

İkiliden Gelen Boşanma Kararı Hakkında ki Duyuru 
Değerli Basın Mensupları,
Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz.
Kutsal bildiğimiz ve gözler önünde yaşamayı tercih etmediğimiz aile yaşantımıza ve özel hayatımızın mahremiyetine bugüne kadar ve bundan sonraki sürecinde saygı gösteren tüm değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.

NEDEN BOŞANDILAR 
Bir süre önce evlerini ayıran çift mahkemede karşılıklı karar vererek tek celsede boşandılar. Gökhan Özen çocuklarının velayetini eski eşi Selen Sevigen'e verdi. Anlaşmalı olarak boşanan ikilinin özel hayatlarında yada ailevi nedenlerde boşandığı ve ilişkiyi artık yürütemeyecek oldukları söylendi. Çocuklar annede kalmaya devam ediyor.


Gökhan Özen ve Selen Sevigen Neden Boşandı ? Reviewed by Unknown on 21:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.