tv-haberleri

Mannequin Challenge Nedir, Nasıl Yapılır?

Mannequin Challenge Nedir, Nasıl Yapılır?
Sosyal medyanın yeni akımı olan Mannequin Challenge nedir nasıl yapılır ve Mannequin Challenge videoları nasıl çekilir merak eden okurlarımız için cevapları bir araya getirdik. Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Mannequin Challenge akımı videolarını haberimizin devamında bulabileceksiniz. Spor ve sanat dünyasından bir çok ünlü ismin çektiği videolar ile akım sosyal medyada hızla büyüyor. Ronaldo'dan sonra Emre Mor'da Mannequin Challenge akımına kapılan isimler arasında yerini aldı. İlk olarak Florida'da bulunan Edward H. White lisesinde başladı.

Mannequin Challenge Nedir? 
Sık sık gördüğümüz Mannequin Challenge akımı sosyal medya üzerinde oldukça popüler. Mannequin kelimesi 'Manken' anlamına gelirken Challenge ise 'Düello' anlamına geliyor. Mannequin Challenge akımında çekilen videolar zamanı dondurarak manken gibi cansız olarak ve hareketsiz kalarak çekilen videolardır.

Spor Dünyasında İlgi Büyük
Geçtiğimiz günlerde oynanan İngiletere - İspanya maçında İngiliz futbolcu Jamie Vardy golden sonra gol sevinci olarak Mannequin Challenge akımını yeniden gündeme getirdi.

Mannequin Challenge Nasıl Yapılır ? 
Belli bir ortamda ki kişilerin hareketsiz kalıp bir kişinin ise onları videoya çekmesi oluşan kayıtlardır. Ortamda ki kişiler genellikle farklı ve esrarengiz hareketler ile donup kalmaya çalışırlar. Böylece zaman durmuş gibi yaparlar. Onları videoya çeken kişi ise etraflarında dönerek ve dolaşarak farklı açılardan kayıt yapar.
Mannequin Challenge Videoları



Mannequin Challenge Nedir, Nasıl Yapılır? Reviewed by Unknown on 23:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.