tv-haberleri

Gürcü Kızların Erti Nakhvit Şarkısı Sosyal Medyayı Salladı

Gürcü Kızların Erti Nakhvit Şarkısı Sosyal Medyayı Salladı
Sosyal medyayı sallayan 3 gürcü kızdan oluşan Trio Madili adlı gurubun Erti Nakhvit adlı şarkı ile klibi büyük ilgi gördü. Kendi doğal halleri ile çektikleri klip kısa sürede en çok paylaşılanlar arasında yerini. Şarkının türkçe sözlerini merak eden okurlarımız için haberimizin devamında Erti Nakhvit türkçe sözlerini paylaştık. Seslerinin ve kendilerinin güzelliği ile gürcü kızlar kısa sürede büyük ilgi gördüler. Trio Madili adlı gurubun üyesi 3 kız diledikleri başarıya çektikleri klip ile ulaşmış oldular. Gelin şarkının klibine birlikte bir göz atalım. İşte Trio Mandili Erti Nakhvit şarkısı klibi ve sözleri...

Trio Mandili - Erti Nakhvit 



TRİO MANDİLİ
Üç neşeli ve samimi Gürcü kız içim böyle çarpıcı bir başarı hayal değil.
Onlar şarkılar "Apareka" için selfie çekerek video hazırladılar ve YouTube'da video yayınlandı. Birkaç gün içinde saflık, samimiyet, inanılmaz karizması ve güçlü video ile a milyonlarca görüntüleme toplamaya adaylar. 

Grubun zaten tüm dünyada bilinen 20 milyondan fazla fanı var. Bu yıl, yeni Aşk İle ilk albümü kaydedildi. Albüm başlığı sadece hoş sözler, insanlar, müzik ve tüm dünyada başarılı turlar üzerine. Prestijli folklor festivallerine alarak parçası ve resitaller gerçekleştirir.



Gürcü Kızların Erti Nakhvit Şarkısı Sosyal Medyayı Salladı Reviewed by Unknown on 17:39 Rating: 5

1 yorum:

  1. Sözlerini paylaştık demişsiniz.. Biz neden göremiyoruz..

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.