tv-haberleri

Aşk Kafe Yarışmacıları

Aşk Kafe Yarışmacıları 
Star Tv ekranlarının yep yeni izdivaç programlarından birisi olan Aşk Kafe seyirciye merhaba diyor. Bizde sizlere Aşk Kafe yarışmacıları kimler hakkında bilgiler vereceğiz. Birbirinden güzel kızların yarıştığı ve iddialı yakışıklı erkeklerin talip olarak geldiği programın sunucusu Kemal Doğulu oldu. Dışarıdan gelen erkek adaylar Aşk Cafe'de geldikleri aday ile sohbet edecekler, baş başa yemek yiyecekler ve dilerseler dans bile edebilecekler. Bu şekilde birbirlerini tanımaya çalışan yarışmacılar evlilik yolunda ilk adımları atmak istiyorlar. Kızlar beğenmedikleri damat adaylarını uygun dille geri çevirecekler.

Hafta içi hergün ekranlarda olacak olan yarışmada gelin adayları kendileri için gelen damat adayları hakkında kararlar verecekler. Toplamda 8 kadın evde yarışacaklar. İlk olarak evden bir gelin adayla görüşmek isteyen damat adayının videosu kızlara izletilecek. Eğer talip olunan aday kabul ederse damat eve giriş yapacak.

Aşk Kafe Yarışmacıları Gelin Adayları 
Birbirinden güzel yarışmacılar kısa sürede isimlerinden bahsettirecekler. Hepsi yarışmada farklı kriterlere göre damat adayı arayacaklar. Evde kızlar arasında çıkacak olan kavgalar ise diğer izdivaç programlarında yaşanan kavgalar ile aynı olacak. İşte Aşk Kafe yarışmacıları gelin adaylar ;

 aşk kafe şeyma
Aşk Kafe Şeyma 

 aşk kafe şulenur
Aşk Kafe Şulenur 

 aşk kafe naz
Aşk Kafe Naz

 aşk kafe nagehan
Aşk Kafe Nagehan 

 aşk kafe güler
Aşk Kafe Güler 

 aşk kafe yeşim
Aşk Kafe Yeşim 

 aşk kafe farima
Aşk Kafe Farima 


 aşk kafe serçin
Aşk Kafe Serçin


Aşk Kafe Yarışmacıları Reviewed by Unknown on 01:35 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.