tv-haberleri

Aşk Kafe Şeyma Kimdir, Boy Kilo ve Fotoğrafları

Aşk Kafe Şeyma Kimdir, Boy Kilo ve Fotoğrafları 
19 Eylül Pazartesi akşamı Star ekranlarında başlayacak olan Aşk Kafe birbirinden güzel isimler ile dikakt çekti. Aşk Kafe Şeyma kimdir, kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detaylar haberimizin devamında. Güzelliği ile ilk göze çarpan isim olan Aşk Kafe yarışmacılarından Şeyma büyük beğeni topluyor. Bizde sizlere Şeyma hakkında tüm merak edilenleri bir araya getirdik. 8 gelin adayı arasından talibi gelen yarışmacı Aşk Kafe'ye girerek talibi ile görüşecek evlenme isteklerine karşılık nasıl cevaplar verecekler kimin için kim gelecek ilk bölüm ile 19 Eylül Pazartesi akşamı belli olacak.

Hafta içi her gün yayınlanacak olan programda gelin adaylarına talip gelen damat adayları istedikleri aday ile eve girip görüşecekler. Orada baş başa yemek yeme dans etme ve birbirlerini tanımak için sohbet etme imkanı bulacaklar. Sunucu Kemal Doğulu ise iki aday arasında can alıcı noktalara değinerek birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayacak.

Aşk Kafe Şeyma Kimdir ? 
Star Tv programlarından birisi olan Aşk Cafe birbirinden güzel yarışmacılar ile dikkat çekti. Şeyma bu isimlerden birisi oldu. Bir insanda en önemli kriter karakterdir. Eğer sende karakterine güveniyorsan seni buraya bekliyorum diyen güzel yarışmacının kendisi hakkında detaylı bilgiler geldiğinde güncel olarak burada olacak. Gezmeyi ve ailesi ile vakit geçirmeyi çok seviyor. Eğer bu konuda iddialı isen bana talip olabilirsiniz diyor. Duygusal biriyim benim insanın karakteri önemli kalbi temiz olsun yeter diyor.

Adı : Şeyma
Yaşı : 21
Boyu : 1.71
Kilosu : 61
Mesleği :


Aşk Kafe Yarışmacıları Gelin Adayları 
Birbirinden güzel yarışmacılar kısa sürede isimlerinden bahsettirecekler. Hepsi yarışmada farklı kriterlere göre damat adayı arayacaklar. Evde kızlar arasında çıkacak olan kavgalar ise diğer izdivaç programlarında yaşanan kavgalar ile aynı olacak. İşte Aşk Kafe yarışmacıları gelin adaylar ;

 aşk kafe şeyma
Aşk Kafe Şeyma 

 aşk kafe şulenur
Aşk Kafe Şulenur 

 aşk kafe naz
Aşk Kafe Naz

 aşk kafe nagehan
Aşk Kafe Nagehan 

 aşk kafe güler
Aşk Kafe Güler 

 aşk kafe yeşim
Aşk Kafe Yeşim 

 aşk kafe farima
Aşk Kafe Farima 

 aşk kafe serçin
Aşk Kafe Serçin


Aşk Kafe Şeyma Kimdir, Boy Kilo ve Fotoğrafları Reviewed by Unknown on 01:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.