tv-haberleri

15 Eylül Kısmetse Olur Neler Oldu

15 Eylül Kısmetse Olur Neler Oldu
Geçen sezonun en çok konuşulan evlendirme programı Kısmetse Olur bu sezon yine çok konuşuluyor. Yeni sezona yeni yarışmacılar ile merhaba diyen program reytinglerde yine üst seviyelerde ilerliyor. 8 Gelin 8 de damat adayın bulunduğu programda geçen sezondan Semih Kurtulmuş ve Adnan Kızıltaş yer alıyor. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen Kısmetse Olur'da neler oldu. 15 Eylül 2016 Kısmetse Olur neler oldu.

Yeni sezona merhaba diyen evlendirme programında yer alan gelin ve damatlar şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Yarışmanın favorileri bile şimdiden belli oldu. Geçen sezon çok konuşulan ve çok sevilen Ayça Ekin Beğen gibi bu sezonda Hazal Babalık çok sevildi Geçen sezon kavgaları ile gündemden düşmeyen programda bu sezonda kavgalar eksik olmayacağa benziyor.

Bu sezonun favori çifti olarak gösterilen Hazal ve Semih ilk bölümlerde birbirlerinden etkilenip birbirini tanımaya karar veren ilk çift oldular. Güzel gelin adayı Didem ise Adnan'ı tanımak istese de aralarında ki yaş farkı problem olacağa benziyor.

15 Eylül Kısmetse Olur Neler Yaşandı
Gelinler evine sabah kahvaltıya Semih ziyarete geldi ve Onur'dan Gemze'ye hediye getirdi. Onur, Gamze'nin bebekleri sevdiğini bildiği için Gamze'ye bebek hediye etti. Adnan'ın doğum günü olduğunu haber veren Semih gelin adayları ile birlikte Adnan'a sürpriz doğum günü hazırlığına girdi.
Semih ve Hazal bahçede baş başa sohbet ettiler. Sohbetlerinde Didem ve Aycan'ın Adnan için bir şeyler yapması gerektiğini ve birbirlerini kırmamaları gerektiklerini konuştular.

Gelinler evine misafirliğe giden erkekler Gamze ile büyük bir tartışma yaşadı. Gamze'nin Onur'u ben yücelttim sözleri erkekleri sinirlendirdi. Gökhan ve Semih Gamze ile tartışma yaşadı. Eski sezondan Murat eve misafir olarak geldi önce erkekler evi ile sonra gelinler evi ile sohbet etti. Gelin adaylarından Hazal'ın babası önce gelinler evine misafir olarak geldi daha sonra damat adaylarının evine gidip Semih ile baş başa sohbet etti.

Hazal'ın Babası Semih ile Ne Konuştu
Hazal'ın babası Semih'i tatlı bir dille uyardı ve kızını üzmemesini istedi. Semih daha yolun başındayız Hazal başımın tacıdır dedi.

Hazal'a Gelen Çiçekleri Kim Gönderdi
Geçen hafta Hazal'a isimsiz bir kişiden gelen elbiseden sonra yine Hazal'a gelen isimsiz çiçekler evin gündemine oturdu. Hazal'a çiçekleri ve elbiseyi kim gönderdi eski sevgilisi mi yoksa yeni bir hayran mı gönderdi.

Adnan'a hazırlanan sürpriz doğum gününde Didem ve Adnan romantik bir şekilde dans ettiler. Daha sonra Adnan ve Semih'in zeybek dansı güne damgasını vurdu.


KISMETSE OLUR 2. SEZON GELİN ADAYLARI
 kısmetse olur didem


 kısmetse olur deniz

 kısmetse olur gamze

 kısmetse olur hazal

 kısmetse olur rabia

 kısmetse olur serap

 kısmetse olur aycan

KISMETSE OLUR 2. SEZON DAMAT ADAYLARI
 kısmetse olur ceyhun

 kısmetse olur aykut

 kısmetse olur gökhan

 kısmetse olur tolga

 kısmetse olur şahin

 kısmetse olur onur

Semih Kurtulmuş

Adana Özkızıltaş




15 Eylül Kısmetse Olur Neler Oldu Reviewed by Unknown on 14:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.