tv-haberleri

Kısmetse Olur Okan Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli

Kısmetse Olur Okan Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli 
Bu akşam Kısmetse Olur haftanın finali ile eleme heyecanı yaşandı eve veda eden isim ise Onur oldu. Eve yeni gelen yarışmacı Okan kimdir kaç yaşında nereli gibi sorular ise ekran başındakiler tarafından merak edilenler arasında yer aldı. 30 Ekim Pazar akşamı yapılan haftanın finali ile giden isim belirlendi. Erkekler evinde ki tüm yarışmacılar Onur'un gideceği yönünde hem fikir oldular. Oylamada erkekler ve kızlar farklı isimlere oy vermiş olsa bile veda eden isim üzerinde ortak bir karar çıktı. Koruma altına alınan haricinde hemen hemen herkesin adı yazıldı.

8.Hafta Kısmetse Olur evinde Didem-Adnan ve Hazal-Semih çifti birinci olurken büyük ödül iki çift arasında paylaştırıldı. Eve veda eden isim ise erkekler evinden Onur oldu. Elenmesinin ardından Onur arkadaşları ile vedalaşıp evden ayrıldı. Kızlar evinde ise farklı diyaloglar yaşanıyor kıskançlık krizleri ve tartışmalar eksik olmuyor. Şimdi ise yeni gelecek olan erkek yarışmacı adayı kime talip olarak gelecek merakla bekleniyor.

Kısmetse Olur Okan Altınok Kimdir ? 
30 Ekim Pzar akşamı yapılan haftanın finali ile elenen ismin evden ayrılması üzerine yeni gelen yarışmacı Okan oldu işte hakkında merak edilenler ve detaylı biyografisi...Amasya Merzifonlu olan Okan Altınok çiftçilik ile uğraşıyor zoru başarırım imkansız biraz zaman alır diyor. Evde kimseyi kendisine rakip olarak görmüyor. Eve girerken kızlara iki torba elma ve soğan getirdi. Burçlara falan inanmadığını dile getiriyor.

Tam bir Anadolu çocuğu olduğu konusunda tüm kızlar hem fikir oldular. Okan'ın giden yarışmacı Onur'a benzetilmesi üzerine tepkisi sert oldu. Beni kimseye benzetmeyin dedi. Gamze Okan arasında küçük bir yakınlaşma ve elektriklenme oldu. Kendisi de zaten Gamze için geldiğini dile getirdi.

Adı : Okan Altınok
Yaşı : 27
Boyu : 1,76
Kilosu : 80
Mesleği : Çiftçi
Memleketi : Amasya


KISMETSE OLUR 2. SEZON GELİN ADAYLARI

 kısmetse olur didem



 kısmetse olur deniz

 kısmetse olur gamze

 kısmetse olur hazal

 kısmetse olur rabia

 kısmetse olur serap

 kısmetse olur aycan


KISMETSE OLUR 2. SEZON DAMAT ADAYLARI
 kısmetse olur ceyhun

 kısmetse olur aykut

 kısmetse olur gökhan

 kısmetse olur tolga

 kısmetse olur şahin

 kısmetse olur onur

Semih Kurtulmuş


Adana Özkızıltaş

Kısmetse Olur Okan Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli Reviewed by Unknown on 01:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.