tv-haberleri

Survivor Adem Kılıççı Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Adem Kılıççı Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo 
21 Ocak Cumartesi günü Survivor 2017 ilk bölümü ile Tv8 ekranlarında başlayacak. Gönüllüler takımında ki Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında tüm detaylı bilgiler haberimizin devamında sizlere sunuldu. Merakla beklenen Gönüllüler ve Ünlüler takımları tanıtım videosu ile açıklandı. Artık tüm isimler biliniyor. Sadece Göz6 evinden doğrudan Survivor'a katılmaya hak kazanacak olan bir erkek ve bir kadın yarışmacının belirlenmesi kaldı. Bu hafta final ile bu iki isimde belirlenmiş olacak ve 21 Ocak tarihinde Survivor adasında yerini alacak. İşte Adem Kılıççı hakkında merak edilenler...

Survivor Adem Kılıççı Kimdir
Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.Adem Kılıççı (18 Nisan 1986, Ağrı/Merkez), Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı.Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı.

Adı : Adem 
Soyadı : Kılıççı
Yaşı : 31
Boyu : 1,69
Kilosu : 65
Doğum Yeri : Ağrı 
Mesleği : Boksör

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.



Survivor Adem Kılıççı Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.