tv-haberleri

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo
Tv8 ekranlarında 21 Ocak Cumartesi gübü başlayacak olan Survivor 2017 Gönüllüler takımından Tuğçe Melis Demir kimdir hep birlikte incelerken kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detayları da sizlere sunalım istedik. Dominik Cumhuriyeti yine büyük bir rekabete tanıklık edecek Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele edecekler ve ada yaşantısı ilk bölümü ile ekranlarda olacak. Spor dünyasından sanata ve müziğe imza atmış başarılı ve ünlü isimler Survivor 2017 kadrosunda yer aldılar. Bilindiği üzere Göz6 evinden iki isim de kadroya dahil olacak şampiyon iki isim finalden sonra adaya gidecek.

Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir
Gönüllüler takımında yer alan iddialı ve güçlü isimlerden birisi olan Tuğçe Melis Demir Survivor'da mücadele verecek. ODTÜ Buz Hokeyi Kadınlar takımından oynuyor. Güzelliği ile dikkat çekmektedir. Yarışmacılar kendilerini tanıtmaya başladıkça ve ilk bölümden gelen bilgiler doğrultusunda detaylar burada olacaktır.

Adı : Tuğçe Melis 
Soyadı : Demir 
Yaşı : 24 
Boyu : 1,76
Kilosu : 56
Mesleği : Sporcu
Doğum Yeri

Göz6 evinden iki isim direkt olarak Survivor adasına geçecek fakat henüz hangi ismin gideceği netlik kazanmadı yarışma final yaptıktan sonra bir erkek ve bir kadın yarışmacı adaya gidecek. 21 Ocak Cumartesi günü Survivor 2017 ilk bölümü ile ekranlarda olacak her yıl olduğu gibi bu yıl a izlenme rekorları kırması bekleniyor.

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.


Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.