tv-haberleri

Survivor Ogeday Girişken Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Ogeday Girişken Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
Bu yıl Survivor 2017 yine bomba gibi bir kadro ve harika oyunları ile Tv8 ekranlarına seyirciyi kilitleyecek. Gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken hakkında merak edilen sorular kimdir, kaç yaşında gibi sorular oldu. Bizde sizlere bu soruların yanıtlarını bir araya getirdik. Uzun süredir merak edilen gönüllüler ve ünlüler takımı sonunda açıklandı. Yarışmacılar oldukça iddialı şekilde kendilerini birer cümle ile tanıttılar. Geriye kalan 2 yarışmacı da bilindiği üzere Göz6 evininin şampiyonu olan bir kadın ve bir erkek olacak. Ogeday Girişken hakkında merak edilenler...

Survivor Ogeday Girişken Kimdir?
2017 Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken fragmanlarda ''Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun'' diyerek ne kadar iddialı olduğunu göstermeye çalışmıştır. Ülkemizi milli forma ile bir çok kez temsil etmiştir kendisi milli sporcu olarak Fenerbahçe'nin kürek takımında lisanslı olarak yer almaktadır. Survivor ilk bölümü ile yarışmacıları yakından tanıdıkça detaylı bilgiler burada sizlere sunulacaktır. Ogeday hakkında detaylar ilerleyen günlerde burada olacak.

Adı : Ogeday
Soyadı : Girişken
Yaşı : 26
Boyu : 1,69
Kilosu : 65
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Kürek Sporcusu

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.



Survivor Ogeday Girişken Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.