tv-haberleri

Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo
Uzun süredir merakla beklenen Survivor 2017 gönüllüler takımı nihayet açıklandı. Birbirinden iddialı isimler arasında yer alan Volkan Çetinkaya kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi detaylar haberimizin devamında sizlere sunuldu. 21 Ocak Cumartesi akşamı Tv8 ekranlarında Survivor 2017 ilk bölümü ile seyircinin karşısına gelecek. İzlenme rekorları kıran her bölümü ile Survivor bu yıl yine bomba gibi bir kadro ile ekranlara geliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı spor,sanat,sinema ve müzik dünyasından bir çok başarılı isimlerden oluşuyor.

Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir ? 
Gönüllüler takımından yer alan Volkan Çetinkaya Survivor adasının iddialı ve güçlü isimlerinden birisidir. Tanıtımlarda ''Survivor'da emir komuta bende'' sözleri ile ne kadar inançlı olduğunu gösterdi. TSK'da ordu milli takım sporcusu olan Volkan beden öğretmenliğinin yanı sıra yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır.

Adı : Volkan 
Soyadı : Çetinkaya 
Yaşı : 28
Boyu : 1,78
Kilosu : 86
Mesleği : Spor Antrenörü 
Doğum Yeri

Survivor 2017 Nerede Çekiliyor ? 
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Survivor Dominik Cumhuriyeti'nde çekiliyor. Muhteşem doğası ve adaları ile izleyenleri büyüleyen manzarası ile bu kıyasıya mücadeleye ev sahipliği yapıyor. Ve bilindiği üzere Göz6 evinin iki şampiyonu doğrudan adını Survivor 2017'ye yazdıracak. Henüz yarışma final yapmadığı için kazanan iki isim belli olmadı.



Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.