tv-haberleri

Survivor Denisa Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Denisa Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
21 Ocak Cumartesi ilk bölümü ile Tv8 ekranlarında başlayacak olan Survivor 2017 yine bombagibi bir kadro ile başlıyor. Gönüllüler takımında yer alan Denisa kimdir kaç yaşında gibi sorular ise ilk bölümden beri merak edilen sorular oldular. Yarışmacılar adaya ayak basar basmaz sorunlar ve tartışmaların içine düşecekler. Ünlüler takımında ve gönüllüler takımında hem ekranlarda hemde müzik camiası ve spor alanında tanınmış ünlü ve başarılı isimler yer almakta. Bilindiği üzere adaya yarışmacı olarak gelen iki isimde Göz6 evinde şampiyonluk kazanan bir erkek ve bir kadın yarışmacı olacak...

Survivor Denisa Kimdir?
Gönüllüler takımında hırçın halleri ile dikkat çeken Denisa iddialı isimler arasında yer aldı. 25 yaşında olan güzel yarışmacı milli sporcudur. Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu vardır. Tv8’de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstelendiği Survivor 2017 yarışmacılarındandır. Sempatik tavırları ile ön plana çıkan Denisa Gültekin’de iddialı yarışmacılardan biri. Detaylı bilgiler gelmeye devam ettikçe güncel olarak buradan sizlere yarışmacıların biyografilerini güncelleyeceğiz.

Adı : Denisa
Soyadı : Gültekin
Yaşı : 25
Boyu : 1,68
Kilosu : 56
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Milli Sporcu

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.




Survivor Denisa Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.