tv-haberleri

Survivor Sema Apak Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Sema Apak Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo 
Bu yıl Survivor 2017 yine bomba gibi bir kadro ve harika oyunları ile Tv8 ekranlarına seyirciyi kilitleyecek. Gönüllüler takımında yer alan Sema Apak hakkında merak edilen sorular kimdir, kaç yaşında gibi sorular oldu. Bizde sizlere bu soruların yanıtlarını bir araya getirdik. Uzun süredir merak edilen gönüllüler ve ünlüler takımı sonunda açıklandı. Yarışmacılar oldukça iddialı şekilde kendilerini birer cümle ile tanıttılar. Geriye kalan 2 yarışmacı da bilindiği üzere Göz6 evininin şampiyonu olan bir kadın ve bir erkek olacak. Sema Apak hakkında merak edilenler...

Survivor Sema Apak Kimdir
Sema Aydemir-Apak veya Sema Apak, 17 Ağustos 1985 Bursa doğumlu 400m engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci Türk atlet. 1.69 m boyunda 54 kg ağrlığında olan Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün'ün antrenörlüğünde Enkaspor'un atletidir.Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

Adı : Sema 
Soyadı : Apak
Yaşı : 32
Boyu : 1,69
Kilosu : 65
Doğum Yeri : Bursa
Mesleği : Atlet

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.




Survivor Sema Apak Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.