tv-haberleri

Survivor Furkan Kızılay Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Furkan Kızılay Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo 
Tv8 ekranlarında seyirciyi ekranlara kilitleyen Survior 21 Ocak Cumartesi günü ilk bölümü ile başlıyor. Ünlüler takımında yer alan Furkan Kızılay kimdir hagi spor ile uğraşıyor ve boyu kilosu gibi detaylar yarışmacının takipçileri tarafından merak edildi. Bu yıl yine oldukça güçlü isimler hem gönüllüler takımında hemde ünlüler takımında yer almakta. Sporcu, sanatçı, oyuncu, manken bir çok iddialı isim bu sene Survivor 2017 kadrosunda dahil. Son olarak Göz6 evinden çıkan iki şampiyon doğrudan Survivor yarışmasına katılma hakkı elde edecek.

Survivor Furkan Kızılay Kimdir
Furkan Kızılay, (30 Kasım 1990, İstanbul), Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcı. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başlamıştır.Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürmektedir.

Adı : Furkan
Soyadı : Kızılay
Yaşı : 27
Boyu : 1,69
Kilosu : 69
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Oyuncu

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.



Survivor Furkan Kızılay Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.