tv-haberleri

Survivor Berna Öztürk Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Berna Öztürk Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo 
Heyecanla beklenen Survior 2017 yarışmasının yayın tarihi ve yarışmacıları belli oldu. 21 Ocak Cumartesi günü ilk bölümü ile başlıyor. Gönüllüler takımında yer alan Berna Öztürk kimdir kaç yaşında gibi sorular ise en çok merak edilenler arasında yerini aldı. Tanıtım videolarında yarışmacılar birer cümle ile kendilerini tanıtmaya çalıştılar. Ekranlardan ve sporculardan tanıdığımız bir çok ünlü ve başarılı isim Survivor 2017 kadorsuna dahil edilmiş. Hem kadrosu ile hemde yarışmaları ile seyirciyi ekranlara kilitleyen yarışma çok yakında başlıyor.

Survivor Berna Öztürk Kimdir
28 Mart 1984'de doğdu. Çılgın karakteriyle ünlü olan Berna Öztürk, dj'lik yapmaktadır.Ünlü DJ Berna Öztürk, gece hayatını sevenler için oldukça tanınan bir isim. Ayrıca ünlü DJ bir dönem magazin basınında Tarkan’ın baldızı olarak fazlaca yer aldı. Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’ün kardeşi olan DJ Berna, 28 Mart 1984 İstanbul doğumlu ve İstanbul Üniversitesi edebiyat fakültesi, sosyoloji bölümü son sınıf öğrencisi. 16 yaşından itibaren mankenlik ve modellik yapan Berna Öztürk, bazı TV dizileri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Adı : Berna 
Soyadı : Öztürk
Yaşı : 33
Boyu : 1,69
Kilosu : 65
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : DJ

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.



Survivor Berna Öztürk Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.