tv-haberleri

Survivor Seda Demir Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Seda Demir Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo 
Merakla beklenen Survivor 2017 kadorsu açıklandı. Hem Ünlüler takımı hemde Gönüllüler takımında yer alan isimler tanıtıldı. Bu yıl ünlüler takımında yer alan Seda Demir kimdir kaç yaşında yada daha önce hangi dizilerde rol aldı gelin tüm merak edilen soruların yanıtlarına birlikte göz atalım. Birbirinden iddialı ve güçlü isimlerin yer aldığı Survivor her yıl olduğu gibi bu yılda izlenme oranlarını alt üst etmeye aday gösterildi. Yarışmacılar arasında sporcu, sanartçı ve oyuncu isimlerde oldukça fazla. İşte Seda Demir hakkında merak edilenler....

Survivor Seda Demir Kimdir?
Seda Demir, (8 Mart 1983, İstanbul, Türkiye) Türk dizi ve sinema oyuncusu. 2007 ve 2010 yılları arasında rol aldığı Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle tanınır.Fuarlarda hostestlik yaptı, arkadaşlarının teşvikiyle ajansa kayıt oldu. Birçok kez deneme çekimlerine çağrıldı, bir süre çekimlere gitmeyi reddetsede çekimlere katıldı. İlk işi İş Bankası reklamında oynamak oldu.

Sonrasında çeşitli reklamlarda rol aldı. İlk dizi deneyimini Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle yaptı. Dizi sona erdikten sonra 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakterini canlandırdı. Kısa bir süre ekranlara ara verdi 2013 yılında İntikam dizisinde Sude karakteri ile ekranlara geri döndü. Ardından 2014 yılında Beyaz Karanfil dizisinde Elif karakterini canlandırdı. İlk sinema deneyimini 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle yaşadı.

Adı : Seda
Soyadı : Demir
Yaşı : 3134
Boyu : 1,69
Kilosu : 65
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Oyuncu

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.




Survivor Seda Demir Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.