tv-haberleri

Survivor Fulya Şahin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Survivor Fulya Şahin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
Çok yakında başlayacak olan Survivor 2017 kadrosu artık açıklandı. Hem ünlüler takımı hemde gönüllüler takımı oldukça merak edildi uzun süre. İşte gönüllüler takımında yer alan Fulya Şahin ve hakkında merak edilen kimdir kaç yaşında gibi soruların yanıtları. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Survivor 2017 21 Ocak Cumartesi Tv8 ekranlarında ilk bölümü ile seyircisi ile buluşacak. Sanat dünyasından tutun spora ve sinemaya dair birbirinden başarılı ve ünlü isimler kadroda yer aldılar. Yayınlandığı her yıl izlenme rekorları kıran Survivor bu yıl yine bomba gibi kadro ve oyunlar ile ekranlarda olacak.

Survivor Fulya Şahin Kimdir? 
Gönüllüler takımında yer alan Fulya Şahin iddialı isimlerden biri olarak kendisini tanıttı. Tanıtımlarda ''Adımı akıllara kazımaya geldim'' sözleri ile dikkat çekmiştir. 27 yaşında olan ve İstanbul doğumlu olan Fulya hosteslik yapmaktadır. Daha önce hiç bir yarışmada yada dizide yer almamıştır. Şuan kendisi hakkında elde edilen bilgiler bu kadardır. İlerleyen günlerde yarışmacılar kendilerini tanıttıkça detaylı bir şekilde sizlere aktarmış olacağız.

Adı : Fulya
Soyadı : Şahin
Yaşı : 27
Boyu : 1,69
Kilosu : 65
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Hostes

GÖZ6 Evinden Bir Kadın Bir Erkek Survivor 2017'de Olacak
Bilindiği üzere Göz6 evinde de kıyasıya bir rekabet devam etmektedir. Bu yarışmada ki kadınlar ve erkekler evinden çıkan birinciler direkt olarak Survivor adasına gitme şansı elde edecekler. Belki de hem Göz6 şampiyonu hemde Survivor şampiyonu olma şansı elde edecekler. Final haftasında her gün bir isim eve veda edecek ve kızlar evinin birincisi ile erkekler evinin birincisi belirlenecek.



Survivor Fulya Şahin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Reviewed by Unknown on 02:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.