tv-haberleri

Survivor 2017 Birleşme Partisi Ne Zaman

Survivor 2017 Birleşme Partisi Ne Zaman
Ödül oyunları ve dokunulmazlık oyunları ardı ardına oynanırken öte yandan Survivor 2017 birleşme partisi de yaklaşmaya devam ediyor. Bilindiği üzere sayıları giderek azalan yarışmacılar belli bir sayıya düştüklerinde adalar birleşiyor ve artık ünlüler gönüllüler takımı kalmıyor. Tüm yarışmacılar bireysel olarak yarışmaya devam ediyorlar. Aynı ada da yaşamaya başlayan yarışmacılar daha stratejij kararlar alabiliyorlar çünkü karşı takımda ki yarışmacılar ile de fikir alış verişi yapabiliyorlar. Sürprizler yemekler ve eğlence birleşme partisinde olacak. Peki bu sene Survivor 2017 birleşme partisi ne zaman yapılacak. İşte detaylar...
Adalar Ne Zaman Birleşecek? 
Şuan için net bir tarih verilmedi fakat geçtiğimiz tüm Survivor sezonlarına bakıp bir tarih tahmin etmemiz zor olmayacaktır. Yarışmacı sayısı ile doğrudan ilgili olan adaların birleşmesi elenen isimlerin gitmesi ile netlik kazanacak. Son 12 yada 10 yarışmacı adada kalınca adalar birleşecek ve yarışmacılar aynı tek bir ada da yarışacaklar. Buda tahmini Mayıs ayının sonlarına doğru yada Hazirn ayının ilk haftasında gerçekleşecektir. Her zaman olduğu gibi bu yılda adalar birleşince sıkıntılar daha da büyük ödüller de aynı şekilde olacaktır.

Birleşme Partisi Yarı Final Niteliğinde 
Bu yıl düzenlenen Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler sezonunda birleşme partisine kimler gidecek kimler o zamana kadar yarışmada kalma hakkını elde edecek merakla beklenirken yarışmacılar açısından da yarı final niteliğinde oluyor. Bir çok yarışmacı birleşme partisine kadar kalabilmek istiyor ve bu kadarını bile bir başarı olarak görüyor.

Muhteşem Sürprizler Survivor 2017 Birleşme Partisinde 
Her yıl olduğu gibi Acun Ilıcalı bu yıl yine birleşme partisi için büyük sürprizlere imza atacaktır. Yarışmalar,yemekler eğlence ve müzik bu yılda adalar birleşirken ki yarışmacıları bekleyen harika gecede olacak. Adalar ne zaman birleşecek ve bu sene birleşme partisi ne zaman yapılacak konserler olacak mı kimler katılacak tüm detaylar geldiği andan itibaren burada olacak.

Survivor 2017 Şarkı Yarışması 
En çok sevilen Survivor yarışmalarından biri olan şarkı yarışması oldukça eğlenceli geçiyor. Geçtiğimiz yılın birincileri Gizem Memiç ve Serkay olmuştu. Bu sene yeniden düzenlenecek mi bilinmiyor.
SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI 
Survivor Sabriye Şengül Kimdir >
Survivor Şahika Ercümen Kimdir >
Survivor Adem Kılıççı Kimdir >
Survivor Pınar Saka Kimdir >
Survivor Sema Apak Kimdir >
Survivor Berna Öztürk Kimdir >
Survivor Seda Demir Kimdir >
Survivor Furkan Kızılay Kimdir >
Survivor İlhan Mansız Kimdir >
Survivor Serhat Akın Kimdir >
Survivor Tarık Mengüç Kimdir >
Survivor Çılgın Sedat Kimdir >

SURVİVOR 2017 GÖNÜLLÜLER TAKIMI YARIŞMACILARI 
Survivor Erdi Ünver Kimdir >
Survivor Burçak Tuncer Kimdir > 
Survivor Eser West Kimdir >
Survivor Ogeday Girişken Kimdir >
Survivor Fulya Şahin Kimdir >
Survivor Tuğçe Melis Demir Kimdir >
Survivor Volkan Çetinkaya Kimdir >
Survivor Yiğit İzik Kimdir >
Survivor Gökhan Gözüken Kimdir >
Survivor Denisa Kimdir >
Survivor Berna Keklikler Kimdir >



Survivor 2017 Birleşme Partisi Ne Zaman Reviewed by Sözlerine Bak on 21:23 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by TV HABERLERİ © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.